Expositie

Bert is er trots op te kunnen laten weten dat op 17 mei a.s. in Borne, in de Galerie van Ruurd en Yvonne Hallema, de opening plaatsvindt van zijn eerste schilder en teken expositie “Paintery”.( Paintings & Poetry)

In de afgelopen jaren werd steeds vaker de artistieke vertaalslag naar doek en papier gemaakt en de kennelijke  originaliteit en kwaliteit van het werk is dus nu reden voor deze tentoonstelling. Voor iedereen die niet persoonlijk werd uitgenodigd maar wél benieuwd is naar Berts werk; de expositie wordt geopend op 17 mei om 14.00 in Borne, aan de Ennekerdijk 8 – 10 en blijft tot en met 21 juni ieder weekend ( op het Pinksterweekend na) geopend op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00. Je bent van harte welkom!

In de afgelopen weken werd hard gewerkt aan de bijbehorende webpagina’s waarop straks alle informatie staat met betrekking tot Bert als kunstschilder; een overzicht van zijn werken, achtergrondinformatie bij het werk, bekijk en bestelmogelijkheid etc. We hopen deze extra pagina’s die gewoon via www.bertheerink.nl te vinden zijn,  z.s.m on line te zetten!