Dubbelalbum als jubileumkado

 

In het jubileumjaar 2018, waarin Bert op 26 januari 65 jaar werd en daarbij ook 50 jaar in het vak zit, verschijnt op 30 augustus het dubbel ( vinyl) album “Officially (G)old”.
Een globaal overzicht van wat Bert Heerink in een halve eeuw muzikaal heeft kunnen en mogen neerzetten. Van spelen met Jan Akkerman tot meedoen in musicals, van de bands Vandenberg, Picture en Kayak tot zelfs een stukje “toekomst” muziek met de band in oprichting Royal Flush. Je vindt het terug op deze fraai gestileerde dubbel elpee waarvan de binnenzijde een verrassend schilderwerk van Bert zelf bevat…..

War of the Worlds

Een hele nieuwe uitdaging en discipline; de hoofdrol spelen in een musical!
Als verteller zal Bert te zien zijn in zo’n 40 theaters. Vanaf oktober kruipt hij in de huid van de oudere journalist die terugkijkt op de gebeurtenissen van eerder maar natuurlijk is Bert ook te horen als zanger van memorabele nummers als Forever Autumn en Eve of the War.
De teksten worden in het Engels gezongen maar het verhaal is vertaald in het Nederlands.

Openingstijden Expositie Paintery

vrijdag 18 maart 2016 OPENING vanaf 15:00 uur

zaterdag 19 maart 2016 expo van 13:00 – 18:00 uur

zondag 20 maart 2016 expo van 11:30 – 18:00 uur

maandag 21 maart 2016 geen 20.00 uur

dinsdag 22 maart 2016 geen 20.00 uur

woensdag 23 maart 2016 expo van 13:00 – 18:00 uur

donderdag 24 maart 2016 expo van 15:00 – 18:00 uur

vrijdag 25 maart 2016 expo van 13:00 – 18:00 uur

zaterdag 26 maart 2016 expo van 13:00 – 18:00 uur

zondag 27 maart 2016 expo van 16:30 uur tot 19:00 uur.

Met deze link gaat u naar de film Paintery: https://youtu.be/2AD81NSStGM

Expositie

Op 18 maart a.s. vindt om 15.00 de opening plaats van de tweede expositie van Bert Heerink’s schilderwerken en tekeningen. Daar is Bert bijzonder blij mee! Dit keer is de locatie de JT bioscoop in Hoogeveen , van Echtenstraat 35 in Hoogeveen. U bent bij deze van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn!

De expositie is daarna nog te zien tot en met 27 maart 2016 en dagelijks vrij toegankelijk te bezoeken.

Facebookpagina’s

Sinds kort zijn er voor Bert 2 Facebookpagina’s in de lucht; een profielpagina ( Bert Heerink) waarop de muziek aan bod komt en een pagina ( Bert Heerink Bekend Persoon) waarop Bert het vooral over zijn schilderijen en tekeningen wil hebben.

Je bent bij deze natuurlijk hartelijk welkom op deze pagina’s !

Muzikale activiteiten

Voor iedereen die er in de afgelopen tijd zo enthousiast naar heeft gevraagd hierbij;

Bert is nog altijd (eervol) zanger bij Jan Akkerman & band in het project “My Brainbox”. Ook het komende seizoen weer te zien en te beluisteren door het hele land. Houd de agenda daarvoor in de gaten!

Met Heerink & Friends brengt Bert in een kleinere setting, samen met gitaristen Kees Schipper en Ad Landa, prachtige akoestische versies van eigen en andermans werk. Afgelopen jaar kwam hun eerste album uit: Favourite

Op 18 september is Bert in Hedon in Zwolle te zien als zanger van Jimi Hendrix stukken in een tribute aan deze gitaarheld. Kaarten via Hedon te bestellen…..

En er is natuurlijk méér maar daarover in een volgend bericht!

Bert exposeert !!!

Op 17 mei j.l. vond de opening plaats van Berts expositie ‘Paintery”, een prachtig overzicht van schilder en tekenwerk van Bert Heerink.In de Galerie van Ruurd en Yvonne Hallema in Borne kwamen ruim 250 genodigden genieten van het werk van beide kunstenaars.De reacties waren lovend en stimulerend! Niet zonder trots mag ook vermeld worden dat een aantal werken zich direct  mochten verheugen in een koper!Voor een overzicht van het tentoongestelde werk, dat nog tot en met 21 juni in de Galerie te bezichtigen (en te koop) is, is speciaal de pagina”Paintery” aangemaakt op deze site. U ziet hier Bert Heerink’s muzikale ideeën op papier en canvas uitgewerkt. Daarnaast is en wordt gewerkt aan een muzikaal  album waarop Bert als gitarist te horen is! Een voorproefje vind u als muziek onder deze nieuwe site…….

Expositie

Bert is er trots op te kunnen laten weten dat op 17 mei a.s. in Borne, in de Galerie van Ruurd en Yvonne Hallema, de opening plaatsvindt van zijn eerste schilder en teken expositie “Paintery”.( Paintings & Poetry)

In de afgelopen jaren werd steeds vaker de artistieke vertaalslag naar doek en papier gemaakt en de kennelijke  originaliteit en kwaliteit van het werk is dus nu reden voor deze tentoonstelling. Voor iedereen die niet persoonlijk werd uitgenodigd maar wél benieuwd is naar Berts werk; de expositie wordt geopend op 17 mei om 14.00 in Borne, aan de Ennekerdijk 8 – 10 en blijft tot en met 21 juni ieder weekend ( op het Pinksterweekend na) geopend op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00. Je bent van harte welkom!

In de afgelopen weken werd hard gewerkt aan de bijbehorende webpagina’s waarop straks alle informatie staat met betrekking tot Bert als kunstschilder; een overzicht van zijn werken, achtergrondinformatie bij het werk, bekijk en bestelmogelijkheid etc. We hopen deze extra pagina’s die gewoon via www.bertheerink.nl te vinden zijn,  z.s.m on line te zetten!

OBAIDUR RAHMAN

Het blijft voor Bert een bijzonder feit te weten en te horen dat er wereldwijd mensen zijn die geïnspireerd door de mens en de muzikant Bert Heerink, zélf muziek gaan maken. Eén van die trouwe fans en muzikanten is Obaidur Rahman uit Bangladesh. En wat is er dan mooier dan het eerste album van Obaidur toegestuurd te krijgen? Voor wie er benieuwd is naar deze muzikant plaatsen we gráág dit linkje. Klik hier….